travelacademy.reismee.nl

Dag 3 in Ommel

Beste lezers,

Toen we wakker werden was het weer prachtig weer. De meiden hebben weer heerlijk op het terras ontbeten. Nadat het ontbijt aan de kant was, zijn we naar Eindhoven gereden. Bij de slagbomen zagen we opeens de stiefzoon van Peter Gillis staan. Eerst dachten we dat dit Peter zelf was, maar het bleek Mark te zijn. Hij wilde met ons op de foto en vertelde dat Peter sinds gisteren in Spanje zit. Daar hadden we tijd gekregen om te shoppen. Uiteindelijk bleken de meiden bijna allemaal het zelfde shirtje te hebben gekocht. Zara, Primark, alle soorten winkels waren er. Het regende heel hard, maar gelukkig was het in de winkels droog. We moesten haasten bij de kassa's om op tijd bij de afgesproken tijd op de afgesproken plek te komen.

Halverwege de middag verzamelden we middag om weer terug te gaan naar het park. Daar was het droog. We zijn met een groot deel van de groep naar het zwembad gegaan. Daar gingen we in het Turkse Stoombad. De glijbaan was erg donker en je zag helemaal niks. Dat was erg eng. De lichte glijbaan was heel snel. In het bubbelbad waren de bubbels eerst niet aan en was het water koud.

Na het zwemmen gingen we weer terug naar het huisje. Toen we terugkwamen was mevrouw Haanstra inmiddels ook aangekomen. In de huisjes hebben we ons omgekleed en daarna hebben we nog gechillt. Rond etenstijd hebben weer zelf eten gekookt. Op het menu stonden wraps met gehakt en groente. Iedereen kon gehakt en groente naar wens opscheppen. Dit viel erg in de smaak. Ondanks dat het geregend heeft in de middag, konden we toch buiten eten.

Na het eten zijn we naar het springkussen geweest. Hier hebben we ook andere meiden ontmoet. Hier hebben we ook de andere stiefzoon van Peter Gillis gezien. Later op de avond hebben we ook nog gevoetbald. Omdat we morgen de hele dag weer op pad gaan, gaan we vroeg slapen.

Groetjes

Huisje 001 (Elise, Laura, Yannicka en Inge)

Reacties

Reacties

PTN

Kei gezellig daar in Brabant. Heel veel plezier!

STJ

Eindhoven is een prachtige stad. Lekker om te shoppen! Veel plezier vandaag!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!